Voor de verandering is Gordon deze keer niet de excentriekeling. Hij bezoekt in zijn nieuwe programma de meest uiteenlopende mensen die allemaal een bijzonder verhaal hebben.

Gordon weet als geen ander hoe het is om het buitenbeentje te zijn. In zijn nieuwe programma Gordon in Wonderland gaat hij op bezoek bij opvallende Nederlanders die net zoals de kleurrijke zanger opvallen door hun eigenzinnige gedrag. Hij verdiept zich in het leven van de paradijsvogels en ontdekt wat deze mensen drijft en of ze gelukkig zijn in hun eigen wonderland. 

Gordon bezoekt in de reportageserie onder andere de 78-jarige Renske die al veertig jaar in zelfgebouwde hutten woont in een Gronings bos. Hij gaat ook op stap met dragqueen Snorella WC en wordt onder handen genomen door SM-meesteres Roxy Wildwood. Gordon is enorm positief over al zijn ontmoetingen. "Ik vind het misschien wel het meest geweldige programma dat ik ooit maakte. Ik ontmoet en interview allerlei bijzondere en interessante mensen in de meest gekke situaties."

Article continues after the ad
More content below the advertising