Blaas het stof van je scalpels, steek de stethoscoop in je oren en doe je handschoentjes aan want The Good Doctor keert eindelijk terug!

The Good Doctor gaat over Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom. Shaun verruilt het leven op de boerderij voor de religeuze chirurgische eenheid van het St. Bonaventure-ziekenhuis. Het personeel en het bestuur zijn in eerste instantie terughoudend door zijn stoornissen, maar zijn enige aanhanger, dr. Aaron Glassman, daagt hen uit om Shaun een kans te geven. Al snel wordt duidelijk dat Shaun een grote aanwinst is voor het ziekenhuis, maar de samenwerking…  da's andere tabak. 

Het tweede seizoen gaat direct verder waar het eerste seizoen eindigde, en de vragen die de kijker na de seizoensfinale had, worden in de eerste aflevering grotendeels beantwoord. Ook keert een belangrijk persoon uit Shauns leven terug in de serie. Dit seizoen is Freddie Highmore niet alleen te zien als acteur, maar bewees hij ook als schrijver van de eerste aflevering zijn dienst.

Het tweede seizoen van The Good Doctor is vanaf 11 november te zien op Videoland. De eerste twee afleveringen zijn dan direct te bekijken. Vervolgens komt wekelijks op zondag een nieuwe aflevering online.

Article continues after the ad
More content below the advertising