Op 5 april wordt aflevering 6000 van Goede tijden, slechte tijden uitgezonden. Deze mijlpaal wordt gevierd met een minifilm van een uur.

Het is bijna niet te geloven, maar Goede tijden, slechte tijden heeft al bijna 6000 afleveringen achter de rug! Zo een belangrijke mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden en de makers pakken groots uit met een minifilm van een uur. Dit is echter geen extra lange aflevering, maar een op zichzelf staande special die zich afspeelt in Lapland. Het verhaal is daarom ook te begrijpen voor iedereen die de eerdere 5999 afleveringen heeft gemist.

Article continues after the ad

Feestje

De minifilm staat in het teken van een vrijgezellenfeest. Bing, Anton, Daan, Rik en Rover nemen aanstaande bruidegom Amir naar Lapland om flink te feesten. Daar ontmoeten de mannen een mooie vrouw, gespeeld door Sarah Chronis, en ze proberen allemaal haar aandacht te trekken. Maar dan vindt er een ongeluk plaats en moeten de mannen een helse zoektocht beginnen in de snijdende kou.

De 6000e aflevering van Goede tijden, slechte tijden is op vrijdag 5 april te zien om 20.00 uur op RTL 4 en een week eerder bij Videoland.

More content below the advertising