Goede tijden, slechte tijden

Cas Jansen keert terug naar Goede tijden, slechte tijden en zijn geliefde personage Julian komt niet alleen; hij neemt zijn hele gezin mee!

Twintig jaar geleden vertrok Julian Verduyn uit Meerdijk en in die tussentijd is er veel veranderd. Hij trouwde, kreeg drie kinderen en nam ook nog eens zijn schoonvader in huis. Vanaf 30 december keert hij weer terug naar het soapdorp en neemt hij zijn complete gezin mee. Het is een gezellige boel, maar GTST blijft natuurlijk een soap en ook de familie Verduyn heeft een geheim.

Article continues after the ad

Opa Henk

Het gaat de laatste tijd niet echt lekker met de kijkcijfers van de langste soap van Nederland en om de fans van het eerste uur terug te winnen, keren steeds meer bekende gezichten terug - Robert Alberts speelde pas geleden nog Sinterklaas - en met Johnny Kraaykamp jr. als opa Henk heeft de serie ook gelijk een topacteur in huis gehaald. 

Videoland

Vanaf maandag 30 december is de familie Verduyn te zien in Goede tijden, slechte tijden. Op Videoland zijn de afleveringen een week eerder te zien en daar kun je het nieuwe gezin al vanaf maandag 23 december bewonderen.

More content below the advertising