GTST 30 jaar
Source
Foto: Feriet Tunc

Het is feest in Meerdijk! Goede tijden, slechte tijden is dertig jaar oud geworden! Dit jubileum wordt vanwege corona echter op een sobere manier gevierd. 

Wanneer je ontdekt dat je favoriete dagelijkse soap al dertig jaar oud is, besef je pas echt hoe snel de tijd gaat. Goede tijden, slechte tijden viert vandaag haar dertigste verjaardag en vanwege het coronavirus is dat minder feestelijk dan de bedoeling was. Toch wordt dit jubileum niet vergeten. In de aflevering van vanavond komt een oude bekende terug. Niemand minder dan Robert Alberts (!!!) brengt een kort bezoek aan Meerdijk.

GTST Magazine

Een evenement met de cast en de vele fans is dit jaar geen optie, maar met een speciaal jubileum magazine wordt het dertigjarige bestaan van de soap groots gevierd. Stephanie van Eer (JoJo) ging aan de slag als gasthoofdredacteur en zette een speciale editie van het GTST-magazine in elkaar. Stephanie: "Maandenlang hebben we er hard aan gewerkt en maar liefst 115 pagina’s gevuld. Met verhalen, foto’s, brieven, geheimen en vooral veel (lees)plezier!" Het tijdschrift ligt vanaf 3 november in de winkel, maar de fans kunnen hem via gtstmagazine.nl alvast bestellen. 

Goede tijden, slechte tijden is maandag t/m donderdag te zien om 20:00 uur op RTL 4.

Article continues after the ad
More content below the advertising