De staande ovatie was gisteren niet voor niets: Glennis Grace is door naar de finale van America's Got Talent!

Het Amerikaanse publiek gaf haar vannacht (Nederlandse tijd) een 'direct ticket' voor de allesbeslissende eindstrijd.

Op 18 september mag Glennis weer aan de bak. Dan strijdt ze, met nog eens negen andere kandidaten, om de titel.  “Dank jullie wel dat jullie me gered hebben”, zei ze opgelucht. “Ik ben zó blij dat ik naar de finale mag!”. Met This Woman’s Work liet ze de jury in de halve finale sprakeloos achter. Mel B kwam niet verder dan ‘Yes, yes, yes!’    

Die eer is natuurlijk leuk en aardig, maar wanneer Glennis ook daadwerkelijk wint, staat haar een fijne cheque van een miljoen dollar te wachten. Plus: de winnaar van America’s Got Talent mag een show geven in Las Vegas!

Glennis’ concurrentie is niet mals. Zo neemt ze het op tegen een stand-upcomedian, een illusionist én een acrobatengroep. Haar grootste tegenstander? Michael Ketterrer, die ook een aardig moppie kan zingen. 

Geniet tot de finalen nog even na met Glennis’ covers van Run to YouNothing Compares 2 U en Never Enough

Na de 2-0 overwinning op Frankrijk is Nederland weer een stapje dichterbij een plek in de finaleronde van de Nations League. Nu hoeft er alleen nog afgerekend te worden met Duitsland. 

Voor het Duitse elftal is er weinig te winnen. Met de minste punten in de poule weten ze nu al dat ze gaan degraderen naar Divisie B. Nederland is daarentegen een stapje dichterbij om groepswinnaar van Divisie A te worden. Oranje moet daarvoor Duitsland verslaan of gelijk spelen. Als groepswinnaar krijgt Nederland een plekje in het eindtoernooi tegen de andere winnaars en wie deze wedstrijden wint, krijgt automatisch een plekje op het Europees Kampioenschap.

De voorbeschouwing van de Nations League: Duitsland - Nederland start om 20:10 uur en de wedstrijd begint om 20:45 uur op NPO 3.

Ben je nieuwsgierig naar alles wat de bewoners van Meerdijk deze week gaan beleven? Lees dan snel onze vooruitblik.

Maandag

Bing en Nina vrezen voor het leven van de kleine baby en beginnen te twijfelen over de naam. Amir worstelt in het geheim met zijn vadergevoelens. Aysen wordt verrast door een bekentenis van Zoë.

Dinsdag

Rover moet van Linda op zoek naar een baan. Kimberly krijgt hulp van Marieke om Rover te veroveren. Lucas ontloopt zijn nieuwe neefje. Marieke ontdekt iets wat grote gevolgen heeft.

Woensdag

Sjors wil samenwonen met Amir, maar Amir probeert haar op andere gedachten te brengen. Marieke komt tot het besef dat ze een hele grote fout heeft gemaakt. Mark heeft een onverwachte ontmoeting in de supermarkt.

Donderdag

Maria komt haar zoon Rik opzoeken, maar schrikt als ze oog in oog staat met iemand uit haar verleden. Aysen en Ludo smeden een plan waarbij ze allebei wat te winnen hebben. Janine schrikt als Marieke een belangrijke afspraak is vergeten.

Vrijdag

Nina mag uit het ziekenhuis vertrekken, maar weigert. Daan wil tot Riks verbijstering met Zoë in de Rozenboom gaan wonen. Maria ontdekt dat haar geheim nog veel ingewikkelder is dan ze al dacht.

Goede tijden, slechte tijden van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.