Glennis Grace kan die één miljoen dollar en een show in Las Vegas op haar getalenteerde buik schrijven. Ze viel vannacht al in de eerste helft van de finale van America’s Got Talent af. Illusionist Shin Lim goochelde zich uiteindelijk naar de eerste plek!

Miss Grace verliet het podium echter niet zomaar: opnieuw scoorde ze een dikke vette staande ovatie. Samen met de Amerikaanse zangeres Bebe Rexha zong ze Meant to Be. Eerder ging de zaal ook al uit haar dak toen Glennis verrassend koos voor Run van Snow Patrol.

Direct na haar exit stuurde AGT een - typisch Amerikaanse - bedank-tweetje de lucht in. “You have amazed us with every note, Glennis Grace” en “You’ve inspired your son and now the world”.

Glennis timmerde de afgelopen weken flink aan haar reputatie (én oeuvre). Door AGT heeft ze nu verschillende puike covers op haar naam staan – inclusief staande ovatie erna. Geniet rustig na met Glennis’ covers van Run to You, Nothing Compares 2 U en Never Enough. In de halve finale liet ze de jury sprakeloos achter met This Woman's Work

More content below the advertising

Benieuwd wie de andere finalisten waren? Ze komen allemaal voorbij in onderstaande samenvatting. Zelf noemt het programma dit de “BEST Finale Show Ever!” Oordeel vooral zelf.

 

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.