Je bruiloft is de mooiste dag van je leven en met een verrassingsoptreden van Glennis Grace wordt zo een bijzonder moment onvergetelijk!

I Will Always Love You van Whitney Houston is één van de meest gedraaide nummers op bruiloften. Dit prachtige liedje betekent veel voor Glennis Grace en zij zal deze klassieker ook zingen tijdens haar concertreeks Whitney - a Tribute by Glennis Grace. Ze besloot daarom in de aanloop naar haar concerten om een gelukkig bruidspaar te verrassen met dit bijzondere liefdesliedje. 

Article continues after the ad

Onvergetelijk

Tamara en Hans waren het gelukkige stel dat op 29 juni op hun bruiloft werd verrast door Glennis Grace met het wonderschone I Will Always Love You. Glennis: "Prachtig om te zien hoe de muziek van Whitney mensen nog altijd in vervoering brengt. Ik hoop dat op 6 en 8 september ook te realiseren. Die avonden worden onvergetelijk!"

Tickets

De tickets voor de concerten van Glennis Grace gaan hard en als je de bijzondere muziek van Whitney Houston live wilt horen, koop dan snel je kaartjes via deze link van Veronica Magazine voor Whitney - a Tribute by Glennis Grace

 

More content below the advertising