Na maanden van spanning nadert America’s Got Talent zijn ontknoping.

In het eerste deel van de finale zong de Jordanese nachtegaal een verrassend nummer: Run, van de Britse band Snow Patrol, maar dan in de versie van de Britse X Factor-winnares Leona Lewis.

Simon Cowell, doorgaans niet de makkelijkste man, noemde Glennis’ optreden sensationeel. Howie Mandel stipte even aan dat hij heus wel wist dat de zangeres bekend is in Nederland, maar dat na haar optredens in America’s Got Talent de hele wereld aan haar voeten ligt.

Mel B. leek het optreden minder goed te vinden dan dat van vorige week, maar Simon Cowell liet de ex-Spice Girl niet echt uitpraten. Volgens Mel is Glennis Grace erg afhankelijk van de liedjeskeus, hoewel ze prachtig zingt. Heidi Klum kwam weer met een dikke veer, en noemde Glennis’ optreden perfect.

Article continues after the ad

De spanning is om te snijden! Morgenochtend weten we of Glennis Grace America’s Got Talent misschien wel gewonnen heeft. Op het moment van schrijven ziet het er niet slecht uit: op YouTube is haar optreden het op één na populairste, na dat van comedian Vicki Barbolak.

More content below the advertising