Source
Charlies Angels in film 2019

Komende winter verschijnt Charlie’s Angels in de bioscopen. En zo te zien is dit aantrekkelijke actietrio het nog niet verleerd!

Ook na een zomer vol remakes en vervolgen als Men in Black International, Aladdin, Child’s Play en The Lion King ontkomen we in de bioscoop niet aan titels die ons akelig bekend in de oren klinken. Zo ook Charlie’s Angels! Deze cultserie uit de 70s werd in 2000 en 2003 al eens bewerkt tot een vlotte bioscoopfilm, maar nu staat een nieuwe generatie actieheldinnen te trappelen om het stokje over te nemen. En in de eerste trailer is te zien dat ze dat even sexy, stijlvol als spectaculair aanpakken!

Article continues after the ad

 

In Charlie’s Angels moeten de titelheldinnen zien te voorkomen dat een gevaarlijk nieuw wapen in verkeerde handen valt. Het drietal wordt deze keer gespeeld door Kristen Stewart (Twilight), Naomi Scott (Aladdin) en Ella Balinska (Midsommer Murders). Ook achter de camera is er genoeg girl power aanwezig: Elizabeth Banks (Modern Family) tekende voor de regie. Zij zal daarnaast een belangrijke bijrol spelen als Bosley. Voeg daarbij een optreden van Sir Patrick Stewart, en stiekem hebben we best zin in deze reboot!

Charlie’s Angels draait vanaf 14 november in de bioscopen.

More content below the advertising