Radio-dj Giel Beelen denkt zelf dat er best een kern van waarheid zit in de geruchten die stellen dat hij moet stoppen met zijn ochtendshow op Radio Veronica. 

Dat vertelde hij gisteren in een interview met Wilfred Genee in diens programma The Friday Move op BNR Nieuwsradio. Eerder maakte Giel zelf al een grap over zijn eventuele vertrek én Radio 2 slingerde in maart het gerucht de wereld in dat Giel plaats zou moeten maken voor Lex Gaarthuis. Hoe denkt zit het nu écht? 

Article continues after the ad


'Vertrek hangt in de lucht'

"Als er dat soort verhalen zijn, is er wat van waar", zo denkt Giel, die eraan toevoegt dat de dj's van Radio 2 niet zomaar iets uit hun duim zouden zuigen. "Het zal ongetwijfeld een optie zijn geweest of in de lucht hangen." Uiteraard polste hij z'n bazen bij Talpa Radio, maar "die wisten niet hoe gauw ze moesten vertellen dat er niets van waar was".


Het gaat niet goed met Radio Veronica

Momenteel gaat het niet bepaald lekker bij Radio Veronica. De luistercijfers blijven achter en andere Talpa-zenders als Radio 538 en Radio 10 gaan wél lekker. Hier komt volgens Giel nóg een probleem bij: Radio 10 lijkt te veel op Radio Veronica. "En dan is het erg lastig om nog een stukje van diezelfde taart te pakken."

je hoort Giel Beelen - vooralsnog - elke doordeweekse dag tussen 06:00 en 09:00 op Radio Veronica.

More content below the advertising