Na de slecht ontvangen reboot van Ghostbusters leek Hollywood even klaar te zijn met de spokenjagers. De verrassing was daardoor extra groot toen het derde deel werd aangekondigd. 

Als je op de vraag "Who you gonna call?" automatisch antwoord met "Ghostbusters!" dan ben je opgegroeid in de jaren tachtig. De spokenjagers waren toen overal en het themaliedje ging in je hoofd zitten en kwam er nooit meer uit. De fans waren daarom extra kritisch op de reboot uit 2016 die lang niet zo leuk was als het origineel. 

Sindsdien leek het idee voor nieuwe film over de spokenjagers op z'n gat te liggen, maar daar kwam opeens verandering in. Regisseur Jason Reitman, de zoon van Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman, maakte op Instagram bekend dat hij Ghostbusters 3 gaat maken. Na die aankondiging had hij nog een verrassing voor de fans, namelijk een korte teaser trailer met beelden van de iconische auto en een releasedatum. 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everybody can relax, I found the car. #GB20

Een bericht gedeeld door Jason Reitman (@jasonreitman) op

Ghostbusters 3 komt in de zomer van 2020 uit en het gerucht gaat dat de originele cast van de partij is, maar dat kunnen we nog niet met zekerheid zeggen.

More content below the advertising