PrijzenMarathon Wens duurt niet langer dan tien minuten maar iedere minuut zal je bekijken met een glimlach op je gezicht. 

De 11-jarige Alisia leidt aan een metabole ziekte, een ziekte waarbij de stofwisseling niet goed werkt, en heeft als gevolg daarvan een lichamelijke en verstandelijke achterstand. Ze is ook gek op K3 en zou dolgraag naar een concert van de meiden willen. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, wordt er op uitgestuurd om Alisia de dag van haar leven te geven.

In een knalroze limousine reist Geer naar Alisia toe om haar te verrassen met kaartjes voor een concert van K3. Maar daar blijft het niet bij! Alisia mag Hanne, Marthe en Klaasje ook in levende lijve ontmoeten en op weg naar het optreden zingt ze samen met Gerard de grootste hits van de meidenband. 

De VriendenLoterij werkt samen met Stichting Metakids om dromen van kinderen zoals Alisia uit te laten komen. Daarnaast is de PrijzenMarathon georganiseerd om kinderen met een metabole ziekte te helpen. Iedereen die tot en met 31 oktober gaat meespelen, draagt met het kopen van een lot bij aan het zoeken naar een behandeling voor deze ziekte. Meespelen kan via de VriendenLoterij

Article continues after the ad

VriendenLoterij PrijzenMarathon Wens is te zien om 19:20 uur op RTL 4.

More content below the advertising