PrijzenMarathon Wens duurt niet langer dan tien minuten maar iedere minuut zal je bekijken met een glimlach op je gezicht. 

De 11-jarige Alisia leidt aan een metabole ziekte, een ziekte waarbij de stofwisseling niet goed werkt, en heeft als gevolg daarvan een lichamelijke en verstandelijke achterstand. Ze is ook gek op K3 en zou dolgraag naar een concert van de meiden willen. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, wordt er op uitgestuurd om Alisia de dag van haar leven te geven.

In een knalroze limousine reist Geer naar Alisia toe om haar te verrassen met kaartjes voor een concert van K3. Maar daar blijft het niet bij! Alisia mag Hanne, Marthe en Klaasje ook in levende lijve ontmoeten en op weg naar het optreden zingt ze samen met Gerard de grootste hits van de meidenband. 

De VriendenLoterij werkt samen met Stichting Metakids om dromen van kinderen zoals Alisia uit te laten komen. Daarnaast is de PrijzenMarathon georganiseerd om kinderen met een metabole ziekte te helpen. Iedereen die tot en met 31 oktober gaat meespelen, draagt met het kopen van een lot bij aan het zoeken naar een behandeling voor deze ziekte. Meespelen kan via de VriendenLoterij

VriendenLoterij PrijzenMarathon Wens is te zien om 19:20 uur op RTL 4.

In 1996 was Independence Day dé film van het jaar. Nu meer dan twintig jaar later is de spectaculaire blockbuster nog net zo vermakelijk als toen. 

Uit het niets verschijnen gigantische ruimteschepen boven de belangrijkste hoofdsteden op aarde. Wat willen deze aliens? Een voormalige wetenschapper ontcijfert een geheim bericht van de ruimtewezens en ontdekt dat ze weinig goeds van plan zijn. Hij moet zich haasten om de president van Amerika te waarschuwen en een manier te vinden om deze buitenaardse invasie tegen te houden.

Independence Day was een gigantisch kassucces en een wereldwijf fenomeen, terwijl het eigenlijk niet veel meer is dan een hele dure b-film met een slap verhaal. Maar wie heeft er logica nodig wanneer de bordkartonnen personages worden gespeeld door sympathieke topacteurs en de special effects je bijna doen geloven dat er daadwerkelijk een buitenaardse invasie aankomt. Deze film is puur entertainment en precies wat je verwacht van een lekkere popcornfilm. 

Om 20:30 uur op Veronica.

De Wereld Draait Door

- Kiki Bertens. Tennisster Kiki Bertens heeft een topjaar achter de rug, en dat terwijl de wereld er vorig jaar nog heel anders uitzag. Bertens twijfelde of ze überhaupt nog wilde tennissen. 

- Sylvana Simons en Ingeborg Jansen. Documentairemaakster Ingeborg Jansen volgde Sylvana Simons een jaar lang. Ze was voor het eerst bij Sylvana tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017 en volgde haar tot de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

- Jeangu Macrooy. Jeangu zingt Paul Simons 'Still Crazy After All These Years'.

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts. 

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jett Rebel. De extravagante zanger Jett Rebel kende in zijn kleurrijke carrière een periode waarin hij veel drank en drugs gebruikte, maar dat heeft hij sinds ruim twee jaar volledig afgezworen.

- Hannelore Zwitserlood. Hannelore Zwitserlood is een begrip in radioland. Na een tussenstop op televisie maakt ze in januari 2019 haar grote comeback als de nieuwe sidekick van Frank Dane op Radio 538.

- Charly Lownoise en Mental Theo (foto). Charly Lownoise en Mental Theo zorgden er in de jaren negentig voor dat Nederland massaal uit z'n dak ging op hun Happy Hardcore.

- Causes. De Utrechtse band Causes, met Britse zanger Rupert Blackman, komen de week muzikaal afsluiten.

 

Pauw

- Maxim Hartman. Maxim Hartman heeft een week tv gekeken en neemt vanavond als gast voor de wekelijkse tv-rubriek van PAUW, zijn opmerkelijkste fragmenten mee.

- Kees Jansma en Youri Mulder. Kees Jansma en Youri Mulder zijn te gast om de wedstrijd Nederland-Frankrijk na te beschouwen.