Toen Humberto Tan werd vervangen door Twan Huys kreeg hij nog een weekje om afscheid te nemen, maar Twan moest het doen in een dag. 

De kijkcijfers van RTL Late Night waren niet hoog genoeg volgens RTL 4 en daarom moest Humberto Tan plaatsmaken voor Twan Huys. Deze wisseling van de wacht bleek geen succes te zijn en de kijkcijfers werden alleen nog maar slechter. Het was een kwestie van tijd voordat RTL de talkshow stop zou zetten. Dit weekend werd de knoop doorgehakt en gisteren was de allerlaatste aflevering van RTL Late Night met Twan Huys, waarin de presentator afscheid nam van de kijker. 

Article continues after the ad

Afscheid

Twan Huys noemde het een groot avontuur en dat gaat niet zonder risico's, "want wie een hoge berg wil beklimmen, weet niet zeker of hij de top zal behalen." Hij geeft aan dat hij de poging om de top te bereiken, moest staken en beschrijft de afgelopen periode als een wilde achtbaan, maar hij heeft er geen moment spijt van gehad.

Humberto

Iedereen wil natuurlijk ook weten wat Humberto Tan hiervan vindt en de presentator heeft een reactie gegeven op Instagram. Hij schrijft dat hij het stoppen van de talkshow jammer vindt voor alle betrokkenen en dat hij weet hoe het voelt, maar met warme gevoelens terugkijkt op RTL Late Night. 

Kijkcijfers

Het stoppen van de talkshow leidde wel tot meer interesse voor het programma. De laatste aflevering werd bekeken door 787.000 mensen en dat is bijna vier keer zoveel als het gemiddelde aantal kijkers. 

De allerlaatste aflevering van RTL Late Night met Twan Huys is terug te kijken op de website.

More content below the advertising