Het Gouden Televizier-Ring Gala werd voor de 53ste keer gehouden en was dit jaar een feestje voor Beau van Erven Dorens. 

De Luizenmoeder was de favoriet om de Televizier-Ring te winnen. De verrassing was daarom groot voor Beau van Erven Dorens toen zijn programma Beau Five Days Inside werd genoemd als de winnaar van de televisieprijs. In zijn speech benadrukte hij dat het programma, waarin hij een bezoek brengt aan instellingen waar je normaal niet binnenkomt, met een team wordt gemaakt en hij bedankte de mensen die hij voor het programma volgde. "Deze ring is voor jullie. Wij laten zien wat jullie allemaal uitvoeren daar, en het is fantastisch." 

Dat was niet zijn eerste prijs van de avond. Hij versloeg Johnny de Mol en Humberto Tan voor de Zilveren Televizier-Ster Presentator. In zijn dankwoord gaf Beau toe dat zijn carrière niet zo was verlopen zoals gehoopt. Al zijn programma's flopten en hij moest daardoor meedoen aan Sterren Dansen op het IJs en het lukte hem zelfs niet om die show te winnen. Vol trots richtte hij zich tot zijn zoon Jan en vertelde hem "Je vader heeft eindelijk wat gewonnen jongen." 

De Zilveren Televizier-Ring Presentatrice ging naar Chantal Janzen. Zij kon echter niet aanwezig zijn. Op dit moment is ze in Los Angeles en werkt ze mee aan een programma van James Corden. De Britse presentator mocht haar de prijs overhandigen, maar toen ze hem vertelde wat voor programma Chantal Blijft Slapen is, kon hij zijn oren niet geloven. 

De Luizenmoeder won niet de hoofdprijs maar Ilse Warringa mocht wel de Zilveren Televizier-Ster Beste acteur/actrice mee naar huis nemen voor haar rol van Juf Ank. Omdat ze niet durfde te improviseren, had ze haar speech meegenomen in een tasje, zodat ze in haar dankwoord niemand zou vergeten. 

De winnaars van de avond op een rijtje:

Digital Impact Award: Wie is de Mol?

Zilveren Televizier-Ster Presentatrice: Chantal Janzen

Zilveren Televizier-Ster Presentator: Beau van Erven Dorens

Televizier Talent Award: Kaj Gorgels

Zilveren Televizier-Ster Acteur/actrice: Ilse Warringa

Gouden Stuiver: De eindmusical

Gouden Televizier-Ring: Beau Five Days Inside

RTL Late Night met Tawn Huys

- Damien Kok. Politieagent Damien Kok werd vorige oud & nieuw zodanig mishandeld dat hij een complete beenbreuk opliep en de straat in moest inruilen voor een bureaubaan. De verdachte van zijn mishandeling is echter vrijgesproken wegens te weinig bewijs. 

- Handbalsters Lois Abbingh & Estavana Polman (foto). De handbalsters van het Nederlandse ploeg hebben gisteren een bronzen medaille binnengehaald tijdens het EK Handbal in Frankrijk. Lois Abbingh en Estavana Polman vertellen over het toernooi. 

- Fien Vermeulen. Fien Vermeulen is presentatrice bij onder meer Qmusic en AD en helpt de kijker elke maandag een weg te banen door het aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in De Week van Fien.

 

Pauw

Vijftig afleveringen lang hebben we het wel en wee kunnen volgen van vier gezinnen die een nieuw leven probeerden op te bouwen in een ander land. Hoe loopt dit af?

De vier gezinnen uit Helemaal het einde! gooiden hun leven helemaal om en vertrokken naar Kaapverdië om daar een nieuw bestaan op te bouwen. In tegenstelling tot de gezinnen uit Ik vertrek waren deze globetrotters beter voorbereid. Ze kregen een stuk grond, een startkapitaal en een jaar de tijd om hun dromen uit te laten komen. In de laatste aflevering zien we of hen dit is gelukt.

 De Van Berkels en de familie De Weijer weten wat zij gaan doen. Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. Maar dan komt er een telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal anders wordt. De familie Beerens en Molenaar leggen hun ruzie bij en willen het jaar op een goede manier afsluiten met elkaar. De vier gezinnen moeten, na een jaar lief en leed gedeeld te hebben, afscheid nemen van elkaar.

De laatste aflevering van Helemaal het einde! is vanavond te zien om 20:41 uur op RTL 4.