Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij hebben hele mooie kortingen op gadgets waar je écht wat aan hebt. Bestel ze snel!

Of je nou wilt stofzuigen zonder gedoe met een snoer, altijd een persoonlijke fitnesscoach bij de hand wilt hebben of er zeker van wilt zijn dat je telefoon ook op vakantie altijd is opgeladen, wij hebben de perfecte gadgets voor jou! 

Article continues after the ad

Wij geven deze mooie Inventum steelstofzuiger weg, maar als je niet in de prijzen bent gevallen, kun je deze snoerloze stofzuiger en kruimeldief ineen ook kopen met maar liefst €45,- korting! Bestel de zuiger op kortingisleuk.nl

Net zoals met de steelstofzuiger heb je ook bij deze draadloze oordopjes geen gedoe meer met snoertjes. Je kunt deze oordopjes met mini oplaadbox al bestellen vanaf €19,95 op kortingisleuk.nl.

Met deze slimme activity tracker om je pols heb je altijd een persoonlijke fitnesscoach bij de hand. Normaal kost deze gadget €79,- maar via kortingisleuk.nl koop je hem al vanaf €29,-!

Het is altijd vervelend wanneer je na een lange reis op de plaats van bestemming aankomt en je telefoon is leeg. Met deze Princess Traveller Solar Power Box koffer kun je tijdens de reis gewoon je mobieltje opladen! Je koopt hem op kortingisleuk.nl met 34% korting.

Je vindt nog meer kortingen op kortingisleuk.nl/veronica

More content below the advertising