Er komt nog wel één seizoen bij

De deuren van huize Fuller gaan sluiten. Netflix heeft aangekondigd dat Fuller House nog een vijfde seizoen erbij krijgt, maar dat is ook gelijk het laatste.

De toekomst van Fuller House hangt al langer aan een zijden draadje en de makers hielden er al rekening mee dat het vierde seizoen het laatste zou kunnen zijn. Netflix is namelijk flink aan het snijden in de eigen Originals en maakte eerder een einde aan House of Cards, Orange is the New Black en Marvel-series  Daredevil, Iron Fist en Luke Cage

Nu is ook Fuller House aan de beurt, maar de comedyserie, die verder gaat waar Full House is gestopt, krijgt nog wel een vijfde seizoen om afscheid te nemen van de fans. Volgens de makers wordt het een topseizoen en in een aankondiging wordt verteld dat ze het beste voor het laatste hebben bewaard.

More content below the advertising

Het vijfde, en laatste, seizoen van Fuller House is later dit jaar te zien op Netflix.

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.