De televisiecarrière van Frans Bauer begon op RTL 4 met de reallifesoap De Bauers en de volkszanger keert weer terug bij de commerciële zender.

Frans Bauer is nu nog te zien bij de AVROTROS, maar vanaf 1 oktober keert hij terug bij RTL 4 om een muziekprogramma en een reisprogramma te presenteren. Dat heeft RTL bekend gemaakt. De volkszanger laat weten dat hij zin heeft in de overstap: "Na zeer succesvolle jaren samen met de collega’s van AVROTROS werd het tijd voor een nieuwe uitdaging."

Article continues after the ad

Peter van der Vorst, die als Director Content en Marketing bepaalt wat er op RTL 4 te zien is, verheugt zich nu al op de komst van Bauer. "Ik ben ongelooflijk blij dat Frans terugkeert bij de zender waar in 2003 zijn televisiesucces begon met De Bauers."

Veelzijdig

Volgens van der Vorst is Frans Bauer in die tijd veel gegroeid. "Sindsdien is hij niet alleen meer de bekendste volkszanger van Nederland, maar heeft hij zich ook ontwikkeld tot een zeer veelzijdig presentator die dicht bij de kijker staat. Hij is authentiek, professioneel, een echte familyman en altijd optimistisch."

Frans Bauer gaat een muziekprogramma en een reisprogramma maken voor RTL 4, maar het is nog niet bekend wanneer dit te zien is. 

 

More content below the advertising