In het nieuwe seizoen van Evenblij maakt Vrienden ontmoet hij zijn grote idool Sting en wordt hij fan van André Hazes. Ook kletst hij met Oudejaars-cabaretiers.  

Net zoals Peter van der Vorst bezoekt Frank Evenblij de grootste nationale en internationale sterren. In tegenstelling tot Peter neemt Frank geen blad voor de mond. Hij voert scherpe en eigenzinnige gesprekken met zijn gasten en gaat op zoek naar de overeenkomsten en tegenstellingen. Hij bleek bijvoorbeeld heel veel gemeen te hebben met André Hazes. "Van André Hazes ben ik een echte fan geworden. Ik bewonder hem en word vrolijk van hem.”

Sting

Stiekem is het ook een manier voor hem om zijn idolen te ontmoeten en in het nieuwe seizoen leert hij Sting beter kennen. "Met Sting ontmoette ik mijn grootste idool. Daarvan wordt wel eens gezegd dat het tegenvalt, toch is het een van de meest bijzondere momenten in mijn leven."  Naast Sting en André Hazes ontmoet Evenblij ook de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø, de Nederlandse Hollywood-regisseur Roel Reiné, en vlogger Nikkie (Tutorials) de Jager.

Article continues after the ad

Oudejaars

Het nieuwe seizoen eindigt met de special Evenblij met het oudejaar. In deze aflevering ontmoet hij cabaretiers die de oudejaarsconference hebben gedaan, zoals Youp van ’t Hek, Herman Finkers en Hans Sibbel. Met elkaar kijken ze terug op gedenkwaardige conferences en blikken ze vooruit op 31 december.

Evenblij maakt vrienden is vanaf 24 december dagelijks te zien om 22.50 uur op NPO 1Evenblij met het oudejaar is zaterdag 29 december om 23.30 uur te zien op NPO 1.

More content below the advertising