Paleis voor een Prikkie-sterren Frank en Rogier zouden het legendarische 'high society'-programma Glamourland nieuw leven in blazen, maar zien daar nu toch vanaf. 

Dat lieten de interieurstylisten gisteren zelf weten in Shownieuws. Waarom willen ze het toch niet doen? "Die Gert-Jan Dröge", begint Frank Jansen over de oud-presentator van Glamourland, "was zó goed". "Die kunnen wij toch nooit evenaren." Dröge stond vooral bekend om zijn gortdröge commentaar en gaf het societyprogramma veel schwung. 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

N O - W O R D S - N E E D E D ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door 📺 TV personality 💎 (@rogiersmit) op


Frank en Rogier weigeren Glamourland

Naar verluidt maakten Frank en Rogier al proefopnames voor hun versie van Glamourland op SBS6. Het project zat dus al in de startblokken. Volgens Rogier speelt social media ook een rol in hun besluit om er nu toch mee te kappen. "Nu is het zo dat als je iets opneemt, een halfjaar van te voren, dan is het later al allemaal achterhaald."


Ongemakkelijk

Hier komt nog bij dat het koppel zich eigenlijk ook vrij ongemakkelijk voelde. Met een draaiende camera 'inbreken' bij poepchique feestjes. "Wij zijn er gewoon niet voor geschikt", besluit Frank. Rogier vult aan: "Ik zal je zo zeggen: ik ben liever zonder camera op een feestje, dan mét een camera op een feestje." 
 

More content below the advertising