Frank en Rogier met directie RTL
Source
Foto: RTL

Paleis voor een prikkie-duo Frank en Rogier zijn vanaf volgend jaar niet meer te zien op SBS6, maar bij concurrent RTL.

Als je volgend jaar voor een prikkie je huis een make-over wil laten geven, moet je niet aankloppen bij SBS6. Frank en Rogier, de mannen van Paleis voor een prikkie, verhuizen vanaf 1 januari 2020 naar RTL Nederland. Het duo heeft een contract getekend voor drie jaar en gaat programma's maken voor RTL 4, RTL 5 en Videoland.

Feelgood televisie

Peter van der Vorst, directeur content RTL Nederland, is erg blij dat de mannen naar zijn zender komen. "Het zijn authentieke en warme persoonlijkheden met veel humor. Bovendien zijn ze heel deskundig op interieur en styling-gebied. Die combinatie zorgt ervoor dat ze garant staan voor echte feelgood televisie, waar je met een brede glimlach naar kunt kijken."

Extra uitdaging

Het is nog niet bekend of ze met een vijfde seizoen van Paleis voor een prikkie komen. In een reactie laten Frank en Rogier weten dat ze in ieder geval nieuwe dingen gaan maken. "Na vier seizoenen komt er nu een moment van bezinning en juist op dit moment komt er een bijzonder creatief aanbod van RTL om daar mooie andere programma’s te genereren. Het is fantastisch dat RTL ons deze extra uitdaging biedt."

Article continues after the ad
More content below the advertising