Na een korte sequel op Love Actually krijgt klassieker Four Weddings and a Funeral, na meer dan twintig jaar, ook een vervolg. 

In Engeland is Red Nose Day een begrip. Een dag lang staat de BBC in het teken van het goede doel en tussen het geld ophalen, is er veel ruimte voor humor. Eén van de oprichters van deze bijzondere dag is Richard Curtis, de schrijver van romcom-klassiekers Love Actually, Notting Hill en Four Weddings and a Funeral. In 2017 besloot hij speciaal voor Red Nose Day een vervolg te maken op Love Actually en hij wist een groot deel van de cast weer op te trommelen voor deze korte film. 

Article continues after the ad

Voor Red Nose Day 2019 maakt Curtis een vervolg op Four Weddings and a Funeral. Hoofdrolspelers Hugh Grant, Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas en Rowan Atkinson zijn ook van de partij. De korte film speelt zich 25 jaar na het origineel af en er komt weer een bruiloft aan. Volgens Curtis zijn de personages ouder, maar niet wijzer.

Red Nose Day wordt volgend jaar gehouden op 15 maart en dan zal het vervolg op de klassieke filmkomedie worden vertoond op BBC1

More content below the advertising