Thuis of in de tuin de boel opfleuren kan nu extra voordelig: we regelden fikse korting op het mooiste groen. De planten worden gratis bij je thuis afgeleverd!

Japanse esdoorns

Oosterse sfeer in je tuin creëer je heel makkelijk met de Japanse Esdoorn met z’n prachtig gekleurde bladeren. Ze zijn geschikt voor de volle grond en doen het ook prima in een pot. In de winter verliezen de planten hun blad, maar tegen maart komen er weer prachtige nieuwe bladeren tevoorschijn.

Van €59,95 voor €39,95

Twee trendy gatenplanten

Deze ‘gatenplant’ heet officieel Monstera Monkey Mask en is ongekend populair bij hippe types die op Instagram de blits maken met hun interieur. In het onderhoud is-ie supermakkelijk: als je ’m twee keer per week water geeft en ’m niet in de volle zon zet, groeit-ie ook bij jou thuis uit tot een blikvanger.

Van €39,95 voor €26,95

Rode bamboeplanten

Met deze set van drie bamboeplanten haal je iets heel bijzonder in je tuin: deze Fargesia Asian Wonder is namelijk de enige bekende soort met rode stelen. Hoe meer zonlicht de plant krijgt, hoe roder hij wordt. Een winterharde en compact groeiende plant die niet woekert. Kan drie tot vier meter hoog worden.

Van € 39,95 voor € 26,95

Een echte paradijsvogel

Een van de populairste kamerplanten van het moment is Strelitzia Paradijsvogelplant. Hij is een centimetertje of tachtig hoog als je ‘m krijgt, maar kan wel tot drie meter (!) doorgroeien. Er komen oranje/paarse bloemen aan die iets weghebben van een vogel. Vandaar de naam.

Van €54,95 voor €29,95

Article continues after the ad
More content below the advertising