Flikken Rotterdam keert op 7 september terug op NPO 1. En dit seizoen is niet alleen te volgen op televisie, maar ook online. 

Wat je op tv niet te zien krijgt, kun je op internet volgen. Via www.flikkenrotterdam.nl kom je terecht in de wereld van de bad guy. Deze bevindt zich in een geheime kelder, de bekende plek van elke slechterik, ergens in Rotterdam. Dit is een plek waar een hoop gebeurt en waar zulke nare plannen worden gesmeed die zelfs het grootste ijskonijn nachtmerries bezorgen.

Na de dood van Ben Slachter proberen de rechercheurs, met hun nieuwe collega Noucha, de draad weer op te pakken. Veel tijd krijgen zij hier niet voor als blijkt dat de officier van justitie Kiki Ruijters over de kling is gejaagd. Al snel leidt de zaak naar vastgoedbaron Frits Nekke. Als kijker weet jij dit seizoen meer dan het team zelf. Zo ben je al bekend met de sadistische tweelingbroer van Frits Nekke, Egbert. In zijn geheime kelder komt zijn duistere, totaal verknipte kant naar boven. 

Voor de kijker die niet is toegelaten tot de politieacademie maar toch indruk wil maken op het wijkfeest, wordt steeds meer duidelijk over Ebergt Nekke en wie hij werkelijk is. Elke week krijgen we nieuwe updates, worden er aanwijzingen gegeven in nieuwe en oude zaken en zijn er exclusieve scènes beschikbaar. Daarnaast hebben we ook toegang tot de database die de rechercheurs ook in de serie gebruiken. Hierin zijn onder andere updates, dossiers, strafbladen en bloederige foto’s van de patholoog te vinden. 

Article continues after the ad

 

More content below the advertising