Flikken Rotterdam keert op 7 september terug op NPO 1. En dit seizoen is niet alleen te volgen op televisie, maar ook online. 

Wat je op tv niet te zien krijgt, kun je op internet volgen. Via www.flikkenrotterdam.nl kom je terecht in de wereld van de bad guy. Deze bevindt zich in een geheime kelder, de bekende plek van elke slechterik, ergens in Rotterdam. Dit is een plek waar een hoop gebeurt en waar zulke nare plannen worden gesmeed die zelfs het grootste ijskonijn nachtmerries bezorgen.

Na de dood van Ben Slachter proberen de rechercheurs, met hun nieuwe collega Noucha, de draad weer op te pakken. Veel tijd krijgen zij hier niet voor als blijkt dat de officier van justitie Kiki Ruijters over de kling is gejaagd. Al snel leidt de zaak naar vastgoedbaron Frits Nekke. Als kijker weet jij dit seizoen meer dan het team zelf. Zo ben je al bekend met de sadistische tweelingbroer van Frits Nekke, Egbert. In zijn geheime kelder komt zijn duistere, totaal verknipte kant naar boven. 

Voor de kijker die niet is toegelaten tot de politieacademie maar toch indruk wil maken op het wijkfeest, wordt steeds meer duidelijk over Ebergt Nekke en wie hij werkelijk is. Elke week krijgen we nieuwe updates, worden er aanwijzingen gegeven in nieuwe en oude zaken en zijn er exclusieve scènes beschikbaar. Daarnaast hebben we ook toegang tot de database die de rechercheurs ook in de serie gebruiken. Hierin zijn onder andere updates, dossiers, strafbladen en bloederige foto’s van de patholoog te vinden. 

 

De Bella's gaan op herhaling

Je dacht dat het concept van loserige zangclubjes op highschools na zes seizoenen Glee uitgeput was? Think again!

De Barden Bellas zijn terug! Het muzikale a cappella zanggroepje doet mee met een internationale wedstrijd, die nog nooit door een Amerikaans team is gewonnen.

Deze aangenaam pretentieloze muzikale comedy bewijst dat met het juiste tempo, pakkende oneliners en puike comedy-acteurs zelfs het meest belegen gegeven nog steeds kan werken. De Bella’s (zie deel 1) krijgen na een hilarische blunder slechts één kans om hun eer te redden. Zal het Beca (Anna Kendrick), Fat Amy (Rebel Wilson), Emily (Hailee Steinfeld) en de anderen lukken hun Duitse tegenstander in te maken? Behalve de humor is ook de muziek dik in orde – voor de diverse wedstrijden werden onder meer winnaars van Amerikaanse talentenjacht The Sing-Off gebruikt. 

Pitch Perfect 2 is vanavond om 20.30 uur te zien op Net5.

De wereld draait door

 • Hans van Eenennaam is mede-ontwikkelaar van een nieuw medicijn dat ingezet wordt bij immuuntherapie om kanker te bestrijden. Hij zit aan tafel met Patricia Dobbe, die ermee behandeld werd.
 • Schrijfster Roxane van Iperen schreef een boek over de bijzondere geschiedenis van haar huis, dat belangrijk onderduikadres te zijn geweest, gerund door de twee joodse verzetszussen Brilleslijper. Ze zit aan tafel met Rob Brandes en Kathinka Rebling, de kinderen van de twee verzetszussen.
 • De vierde editie van de muziekrubriek 'Songs in the Key of Life', met deze keer Stef Bos
 • Tafeldame vanavond is Halina Reijn.

RTL Late Night met Twin Huys

 • Seal (foto) is in het land en speelt bij Twan een akoestische versie van Kiss from a Rose
 • Eugène, de vader van Laura H., en Thomas Rueb vertellen over de zaak van Neerlands bekendste Syriëganger
 • Debby Gerritsen en Tatum Dagelet over de uitreiking van de VIVA400 Awards, die vanavond worden uitgereikt aan ambitieuze, succesvolle vrouwen
 • Ruurd Jelle van der Leij, maker van de natuurdocumentaire WAD, over de kritiek op natuurdocumentairemaker David Attenborough
 • Politiek verslaggever Marloes Lemsom deelt tips and tricks om een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering af te sluiten.

Pauw

 • Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink en Emma Wortelboer blikken terug op 13 jaar Spuiten & Slikken
 • Coen Verbraak, Jessica Durlacher en Ronald Giphart over Joost Zwagermans literaire erfenis
 • Rob Bertholee neemt na zeven jaar afscheid als hoofd van de AIVD.