Iedere werkdag konden we meegluren met leuke, grappige, en soms zelfs pijnlijke ontmoetingen in First Dates. De komende week zien we de beste blind dates terug. 

Het idee achter First Dates is ongelooflijk simpel; twee mensen hebben een blind date en de camera filmt alles. Meer heb je ook niet nodig, want iedere date heeft wel iets spraakmakends. Heeft iemand bijvoorbeeld een foute openingszin? Is er een ongemakkelijke sfeer? Gaat dat leuke duo na de uitzending ook daten? 

Stiekem houden wij het meest van de dates waar iets fout gaat. Zoals bij Eline. Zij wilde haar helft van de rekening betalen, maar had geen saldo meer... dat werd nog even snel aan tafel internetbankieren. 

Article continues after the ad

De meest spraakmakende dater van dit seizoen was Lisa. Zij is een gastouder en had een date met Jaimy, de eigenaar van een kinderopvang. De liefde voor kinderen hadden ze in ieder geval al gemeen, maar voor Jaimy voelde Lisa helemaal geen liefde. Vanaf het eerste moment dat ze hem zag, besloot ze geen enkele moeite meer te doen. 

Ze vond hem te kaal, zijn neus was te groot en ze was ook niet te spreken over zijn tanden. Snel belde ze haar vriendin op om te klagen en ze liet Jaimy ook weten geen interesse te hebben door hem niet aan te kijken en heel bot te zijn. Kijkers waren niet te spreken over haar gedrag en de reacties gingen zó ver dat BNN besloot de aflevering offline te halen. 

De kerstspecial van First Dates is dagelijks te zien om 19:35 uur op NPO 3.

More content below the advertising