Iedere werkdag konden we meegluren met leuke, grappige, en soms zelfs pijnlijke ontmoetingen in First Dates. De komende week zien we de beste blind dates terug. 

Het idee achter First Dates is ongelooflijk simpel; twee mensen hebben een blind date en de camera filmt alles. Meer heb je ook niet nodig, want iedere date heeft wel iets spraakmakends. Heeft iemand bijvoorbeeld een foute openingszin? Is er een ongemakkelijke sfeer? Gaat dat leuke duo na de uitzending ook daten? 

Stiekem houden wij het meest van de dates waar iets fout gaat. Zoals bij Eline. Zij wilde haar helft van de rekening betalen, maar had geen saldo meer... dat werd nog even snel aan tafel internetbankieren. 

De meest spraakmakende dater van dit seizoen was Lisa. Zij is een gastouder en had een date met Jaimy, de eigenaar van een kinderopvang. De liefde voor kinderen hadden ze in ieder geval al gemeen, maar voor Jaimy voelde Lisa helemaal geen liefde. Vanaf het eerste moment dat ze hem zag, besloot ze geen enkele moeite meer te doen. 

Ze vond hem te kaal, zijn neus was te groot en ze was ook niet te spreken over zijn tanden. Snel belde ze haar vriendin op om te klagen en ze liet Jaimy ook weten geen interesse te hebben door hem niet aan te kijken en heel bot te zijn. Kijkers waren niet te spreken over haar gedrag en de reacties gingen zó ver dat BNN besloot de aflevering offline te halen. 

De kerstspecial van First Dates is dagelijks te zien om 19:35 uur op NPO 3.

Foto: William Rutten
Foto: William Rutten

Als laatst overgebleven ster van RTL heeft Chantal Janzen het al druk genoeg. In het nieuwe programma Chantal komt werken krijgt ze er ook nog eens talloze baantjes bij. 

Net zoals voormalig RTL-collega's Linda de Mol en Wendy van Dijk heeft Chantal Janzen ook haar eigen tijdschrift, genaamd &C. Voor de website van het magazine gaat de presentatrice regelmatig op pad om nieuwe banen uit te proberen. In de rubriek Chantal komt werken ging ze onder andere aan de slag in een autogarage, het Amstel hotel en was Chantal zelfs even kassameisje bij de Albert Heijn. 

Chantal komt werken wordt in een nieuw jasje gestoken voor RTL 4. Het wordt dit keer geen snuffelstage, maar Chantal moet echt vol aan de bak. Bij de brandweer krijgt ze bijvoorbeeld gelijk een 24 uurs dienst en wordt ze vier keer op een nacht gewekt door een brandalarm, waarna ze gelijk de brandweerauto in moet. 

Chantal komt werken is te zien vanaf 28 maart om 20:30 uur op RTL 4.

Wij vertellen je alvast wat je deze week kan verwachten in The Bold and the Beautiful

Maandag

Ridge ruziet met Brooke. Hij is ervan overtuigd dat Bill toneelspeelt, alleen maar om Brooke voor zich terug te winnen. Bill laat Liam en Wyatt weten wat hij heeft besloten over de nalatenschap. Pam waarschuwt Eric voor Quinn.

Dinsdag

Katie wacht tot Thorne op zijn werk is en heeft dan een gesprek met Bill over hun zoontje. Steffy praat met Liam en Hope over de naderende feestdagen. Ze stelt voor hun meningsverschillen opzij te zetten.

Woensdag

Het is Thanksgiving en dat wordt gevierd bij Eric en Quinn. Iedereen is er: de Forresters, Logans, Spencers, Avants en Spectra's, en ze zijn allemaal voor een dagje aardig tegen elkaar.

Donderdag

In haar hoofd beleeft Taylor opnieuw de avond waarop ze Bill neerschoot. Ze is bang dat Bill haar alsnog verlinkt en ze naar de gevangenis moet. Steffy probeert haar gerust te stellen. Liam en Brooke praten over hoe Bill is veranderd.

Vrijdag

Bill verzekert Taylor ervan dat hij zich aan zijn belofte zal houden. Liam en Steffy praten over Taylor. Liam vertrouwt haar niet en wil dat ze bij baby Kelly uit de buurt blijft. Taylor gaat de confrontatie aan met Hope. Ze verwijt haar dezelfde streken uit te halen als haar moeder.

The Bold and the Beautiful wordt van maandag t/m vrijdag uitgezonden om 18:05 uur op RTL 8 en de volgende dag herhaald om 11:35 uur op RTL 4