In X-Men: Apocalypse moeten de titelhelden het opnemen tegen een mutant met goddelijke gaven. Je ziet deze Marvel-verfilming vanavond op Veronica!

In hun zesde bioscoopavontuur worden de X-Mannen geconfronteerd met Apocalypse. Deze almachtige mutant regeerde 3600 voor Christus met ijzeren hand over het oude Egypte. Aan zijn heerschappij kwam een einde toen hij levend werd begraven door rebellen. Maar eeuwen later ontwaakt deze superschurk en hij wil de mensheid opnieuw onderwerpen. Aan professor Charles Xavier en zijn team de taak om Apocalypse deze keer voorgoed te verslaan!

Article continues after the ad

 

Hoewel de X-Men-reeks flitsend uit de startblokken kwam, werden de Marvel-mutanten na een reeks matige vervolgen ingehaald door hun collega’s van de Avengers. Age of Apocalypse maakt de kloof er alleen maar groter op. De film ziet er verbluffend uit, maar het digitale spektakel kan niet verhullen dat het verhaaltje wat aan de duffe kant is. Gelukkig weet de cast, bestaande uit acteerkanonnen als Michael Fassbender, James McAvoy en Jennifer Lawrence, zich net staande te houden tussen al het CGI-geweld.

X-Men: Apocalypse is vanavond om 20.30 uur te zien op Veronica.

More content below the advertising