Wil je voor de drukke werkweek begint nog even ontspannen met een luchtige romcom? Dan zit je vanavond goed bij What’s Your Number?.

Aan vriendjes ontbreekt het Ally niet, maar ze heeft de liefde van haar leven nog altijd niet gevonden. Tot overmaat van ramp leest ze in een artikel dat vrouwen die meer dan twintig bedpartners hebben gehad, nooit de ware zullen vinden…en Ally zit al op negentien! Om verdere rampspoed te voorkomen gaat ze op zoek naar al haar ex-vriendjes. En daarbij wordt ze geholpen door haar botte, maar charmante buurman Colin!

Article continues after the ad

 

Je hoeft niet cum laude afgestudeerd te zijn in filmwetenschappen om te voorspellen hoe dat gaat aflopen. Maar dat is helemaal niet erg: het voorspelbare verhaaltje wordt namelijk ruimschoots goedgemaakt door de aantrekkelijke cast. Zo passeren onder anderen Chris Evans (alias Captain America), Chris Pratt (Jurassic World) en Martin Freeman (Sherlock) de revue. Voeg daarbij een sprankelende hoofdrol voor Anna Faris en je hebt de perfecte zorgeloze zondagavondfilm!

Je ziet What's Your Number? vanavond om 20.30 uur op SBS9!

More content below the advertising