Transformers: The Last Knight is waarschijnlijk de laatste Transformers-film van Michael Bay. De actieregisseur neemt op een spectaculaire manier afscheid van de filmreeks. 

Optimus Prime belandt op Cybertron en komt oog in oog te staan met zijn maker. Ondertussen worden de Transformers op aarde gezien als vijanden en opgejaagd door het Transformers Reaction Force. Uitvinder Cade Yeager en kolonel William Lennox blijven de Autobots steunen en proberen hen te beschermen, maar wanneer Cade een magisch voorwerp in handen krijgt, wordt hij ook een doelwit. 

Article continues after the ad

Michael Bay is de koning van de hersenloze blockbusters. Zijn films kijk je als je even niet na wil denken en gewoon wil genieten van uitbundig spektakel. Transformers was daarom ook de ideale filmreeks voor de actieregisseur en met The Last Knight maakte hij zijn vijfde, en waarschijnlijk ook laatste, film in de serie. Bay pakt als vanouds weer groots uit en het ingewikkelde verhaal dient alleen als kapstok voor de meest spectaculaire actiescènes. 

Om 20:30 op Veronica.

More content below the advertising