The Voice meets Waku Waku

Vergeet The Voice, Idols en Holland's Got Talent! De kleurrijke talentenjacht in Sing is de leukste zangwedstrijd die we kennen. 

De koala Buster Moon is de eigenaar van een vervallen theater dat ooit heel populair was. Hij doet nog één laatste poging om zijn geliefde theater te redden van de ondergang en organiseert een zangwedstrijd. Op de talentenjacht komen allerlei verschillende talenten af; van een oververmoeide moeder met 25 biggetjes tot een jonge gangster-gorilla die zijn criminele verleden vaarwel wil zeggen. Er kan echter maar één winnaar zijn. 

De makers van Minions en Despicable Me hebben weer goud te pakken. In de animatiefilm Sing combineren ze de populariteit van talentenjachten met bekende liedjes en een aantal kleurrijke personages, die ook nog eens door een topcast worden ingesproken. Matthew McConaughey speelt koala Buster Moon, Scarlett Johansson is stekelvarken Ash en Reese Witherspoon is te horen als varkentje met 25 biggetjes. 

De originele versie van Sing is te zien om 20:30 uur op SBS6.

De Nederlandstalige versie is te zien om 20:30 uur op SBS9.

Foto: William Rutten
Foto: William Rutten

Als laatst overgebleven ster van RTL heeft Chantal Janzen het al druk genoeg. In het nieuwe programma Chantal komt werken krijgt ze er ook nog eens talloze baantjes bij. 

Net zoals voormalig RTL-collega's Linda de Mol en Wendy van Dijk heeft Chantal Janzen ook haar eigen tijdschrift, genaamd &C. Voor de website van het magazine gaat de presentatrice regelmatig op pad om nieuwe banen uit te proberen. In de rubriek Chantal komt werken ging ze onder andere aan de slag in een autogarage, het Amstel hotel en was Chantal zelfs even kassameisje bij de Albert Heijn. 

Chantal komt werken wordt in een nieuw jasje gestoken voor RTL 4. Het wordt dit keer geen snuffelstage, maar Chantal moet echt vol aan de bak. Bij de brandweer krijgt ze bijvoorbeeld gelijk een 24 uurs dienst en wordt ze vier keer op een nacht gewekt door een brandalarm, waarna ze gelijk de brandweerauto in moet. 

Chantal komt werken is te zien vanaf 28 maart om 20:30 uur op RTL 4.

Wij vertellen je alvast wat je deze week kan verwachten in The Bold and the Beautiful

Maandag

Ridge ruziet met Brooke. Hij is ervan overtuigd dat Bill toneelspeelt, alleen maar om Brooke voor zich terug te winnen. Bill laat Liam en Wyatt weten wat hij heeft besloten over de nalatenschap. Pam waarschuwt Eric voor Quinn.

Dinsdag

Katie wacht tot Thorne op zijn werk is en heeft dan een gesprek met Bill over hun zoontje. Steffy praat met Liam en Hope over de naderende feestdagen. Ze stelt voor hun meningsverschillen opzij te zetten.

Woensdag

Het is Thanksgiving en dat wordt gevierd bij Eric en Quinn. Iedereen is er: de Forresters, Logans, Spencers, Avants en Spectra's, en ze zijn allemaal voor een dagje aardig tegen elkaar.

Donderdag

In haar hoofd beleeft Taylor opnieuw de avond waarop ze Bill neerschoot. Ze is bang dat Bill haar alsnog verlinkt en ze naar de gevangenis moet. Steffy probeert haar gerust te stellen. Liam en Brooke praten over hoe Bill is veranderd.

Vrijdag

Bill verzekert Taylor ervan dat hij zich aan zijn belofte zal houden. Liam en Steffy praten over Taylor. Liam vertrouwt haar niet en wil dat ze bij baby Kelly uit de buurt blijft. Taylor gaat de confrontatie aan met Hope. Ze verwijt haar dezelfde streken uit te halen als haar moeder.

The Bold and the Beautiful wordt van maandag t/m vrijdag uitgezonden om 18:05 uur op RTL 8 en de volgende dag herhaald om 11:35 uur op RTL 4