Deze comedy over een zangclubje speelde in op de populariteit van de serie Glee maar is veel leuker dankzij een bitchy Anna Kendrick. 

De rebelse Beca is nieuw op de universiteit en voelt zich niet echt op haar plek. Ze blijkt heel goed te kunnen zingen en wordt al snel gevraagd voor een a capella zanggroep. Met flinke tegenzin doet ze mee en tot haar verrassing blijkt het zingen met de andere meiden best leuk te zijn. Het is zelfs zo leuk dat Beca de meiden helpt om een grote zangwedstrijd te winnen.

De serie Glee draaide om een zanggroepje op een middelbare school en de onderlinge strubbelingen werden afgewisseld met herkenbare liedjes. Het is duidelijk waar Pitch Perfect haar inspiratie vandaan heeft gehaald. Maar Pitch Perfect is veel leuker omdat de film ook duidelijk geïnspireerd is door de comedy Bridesmaids. Daarnaast heeft Anna Kendrick een paar lekkere bitchy oneliners en gaat de muziek in je hoofd zitten waardoor je na de aftiteling nog steeds aan het zingen bent. 

Om 20:30 uur op Net5. 

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.

Narcos begon met de jacht op drugsbaron Pablo Escobar. Zijn dood was echter niet het einde van de drugsoorlog, maar het begin. Die strijd vindt in het vierde seizoen plaats in Mexico. 

Na drie seizoenen Narcos was het verhaal van de drugshandel in Colombia wel verteld, dus verleggen de makers hun terrein in deze opvolger/spin-off. De titel Narcos: Mexico geeft duidelijk aan waarheen precies. Perfect voor de liefhebbers van wat voorafging, want het stramien is hetzelfde. Opnieuw een verhaal over de opkomst van een kartel en de politiemannen die hun best doen om de drugsbazen achter slot en grendel te krijgen.

Maar ook handig voor wie hier wil aanhaken, want het verhaal begint helemaal vanaf het begin, in de jaren tachtig. We zien hoe een ambitieuze smokkelaar, gespeeld door Diego Luna, met veel succes zijn vakgenoten verenigt. Dat leidt er onder meer toe dat een Amerikaanse narcotica-agent, gespeeld door Michael Peña, met zijn gezin verhuist naar Guadalajara om dit nieuwe syndicaat kapot te maken.

Narcos: Mexico is vanaf vandaag te zien op Netflix.