Pak de zakdoeken er alvast bij want de ultieme tranentrekker The Notebook is vanavond op tv. 

Allie is een rijk meisje met strenge ouders en Noah is de knappe plattelandsjongen met een hart van goud. De twee worden verliefd maar dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en moet Noah naar het front. De twee verliezen elkaar uit het oog en Allie ontmoet een nieuwe man, maar dan keert Noah weer terug in haar leven. 

The Notebook is een liefdesverhaal waarin de geliefden elkaar zoenen in de regen, en de kijker het ook niet droog houdt. Het tranentrekkers-gehalte wordt nog eens extra versterkt, doordat een bejaarde man het verhaal over Allie en Noah vertelt aan een demente oude dame. De film is voorspelbaar en dat vinden we dit keer helemaal niet zo erg, want dankzij de voortreffelijke cast is dit een van de beste romantische drama's ooit.

Net 5 om 20:30 uur

Het veertiende seizoen van De Wereld Draait Door krijgt vers bloed. Vier jonge talenten geven onder de noemer YUNG DWDD een eigen draai aan de actualiteit. 

De namen Samya Hafsaoui, Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa zijn nu nog onbekend bij het grote publiek maar daar komt vanaf 24 september verandering in. De vier jonge talenten gaan aan de slag bij De Wereld Draait Door als YUNG DWDD

Deze nieuwe Jakhalzen gaan dagelijks op pad en geven hun eigen unieke kijk op de actualiteiten en maken filmpjes voor de uitzendingen en de website. Het allereerste item staat nu al online; Emma Wortelboer vroeg aan kamerleden waarom Prinsjesdag eigenijk Prinsjesdag heet. 

Hans Klok is op dit moment bezig met zijn afscheidstournee waarna hij voor tien jaar vertrekt naar Amerika. Veronica Magazine sprak met de illusionist voor zijn grote verdwijntruc naar Las Vegas. 

"Mijn basis is altijd IJmuiden geweest. Op een gegeven moment dacht ik: wat komt er na IJmuiden? Vegas, haha!" Hans Klok houdt er rekening mee dat het succes in Nederland op een gegeven moment op zal houden en dat wil hij voor zijn door naar Las Vegas te vertrekken. "Het gevaar is dat mensen het weleens gezien kunnen hebben, Hans in Carré of Ahoy. Op een gegeven moment is het klaar en kom je toch terecht in het bruiloften- en partijencircuit."

Elf jaar geleden ging Klok al op een Amerikaans avontuur met Pamela Anderson en maakte hij samen met de seksbom de stad onveilig. Dit keer pakt hij het serieuzer aan. Hij heeft een contract getekend met MGM voor tien jaar en zal in Las Vegas gaan wonen. "In Las Vegas hangt geen klok, dus het gebeurde weleens dat we na een nacht doorhalen om 11 uur 's ochtends zeiden: 'we nemen er nog één'. Maar ik denk dat ik me nu wel zal gedragen, juist omdat je je daar wilt vestigen. Ik zie dit als een tweede kans. Die ga ik pakken ook; het is nu of nooit."