Het grote Griekse gezin uit My Big Fat Greek Wedding is in dit vervolg nog net zo leuk, luid en gezellig. 

In My Big Fat Greek Wedding werd Toula gek van haar bemoeizuchtige familie. In dit vervolg blijkt zij net zo bemoeizuchtig te zijn en haar dochter Paris wordt gek van haar. Ondertussen probeert Toula het huwelijk met Ian weer wat spannender te maken en komt ze tot de schokkende ontdekking dat haar ouders helemaal niet getrouwd zijn! Reden genoeg voor nog een grote Griekse bruiloft. 

My Big Fat Greek Wedding 2 verschilt weinig van het eerste deel en heeft ook dit keer een kabbelend verhaaltje, veel opgewonden geschreeuw en een onvermijdelijk happy end. Maar tegelijkertijd is het lastig om de vrolijke perikelen van de karikaturale familie Portokalos te weerstaan. De positieve en warme toon van de film is ook erg verfrissend. 

Net 5 om 20:30 uur

Het gerucht ging al langer maar nu is de kogel door de kerk; Penoza krijgt een film! 

Producent NL Film heeft vandaag bekend gemaakt dat de gebeden van de Penoza fans zijn verhoord en dat er nu echt een film van de succesvolle misdaadserie gaat komen. De financiering is geregeld, het scenario is klaar, de acteurs keren terug en over een paar maanden beginnen de opnames in Amsterdam en het buitenland. Waar de film over gaat, willen de makers nog niet vertellen maar het verhaal zal op zichzelf staan en ook het gewone bioscooppubliek aanspreken. 

Vijf seizoenen Penoza was volgens de fans niet genoeg en de trouwe kijkers konden met moeite afscheid nemen van knuffelcrimineel Carmen van Walraven, de brave huisvrouw die noodgedwongen de drugshandel van haar criminele man over moest nemen. Ook de makers zelf zagen nog wel wat in een vervolg in de vorm van een film. Maar als die film er zou komen, moest het ook wel een toekomstige misdaadklassieker worden en niet zomaar een lange aflevering van de serie. De lat ligt dus alvast erg hoog. 

Het veertiende seizoen van De Wereld Draait Door krijgt vers bloed. Vier jonge talenten geven onder de noemer YUNG DWDD een eigen draai aan de actualiteit. 

De namen Samya Hafsaoui, Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa zijn nu nog onbekend bij het grote publiek maar daar komt vanaf 24 september verandering in. De vier jonge talenten gaan aan de slag bij De Wereld Draait Door als YUNG DWDD

Deze nieuwe Jakhalzen gaan dagelijks op pad en geven hun eigen unieke kijk op de actualiteiten en maken filmpjes voor de uitzendingen en de website. Het allereerste item staat nu al online; Emma Wortelboer vroeg aan kamerleden waarom Prinsjesdag eigenijk Prinsjesdag heet.