In deze comedy zijn het dit keer niet de onvolwassen mannen die voor problemen zorgen maar de wilde meiden die zin hadden in een gratis reisje naar Hawaii. 

Mike en Dave zijn een stel wildebrassen die ieder feestje uit de hand laten lopen. Om ervoor te zorgen dat ze zich niet zullen misdragen op de bruiloft van hun zus moeten ze dates meenemen. De twee zoeken naar keurige vrouwen en ontmoeten de succesvolle Tatiana en Alice. Ze reizen naar Hawaii voor de trouwerij, maar dan ontdekken de mannen dat Tatiana en Alice gelogen hebben en eigenlijk twee wilde nietsnutten zijn.

Twee broers zochten dates voor een bruiloft en plaatsten een advertentie op internet. Dat waargebeurde verhaal werd de basis voor deze maffe comedy en we hopen dat het in de werkelijkheid niet zo uit de hand liep als in deze film. Mike and Dave Need Wedding Dates zit zoals je kan verwachten vol grappen over seks en drugs maar verrast ook regelmatig met een aantal vindingrijke grappen. 

Om 20:30 op Net5.

RTL Late Night met Tawn Huys

- Damien Kok. Politieagent Damien Kok werd vorige oud & nieuw zodanig mishandeld dat hij een complete beenbreuk opliep en de straat in moest inruilen voor een bureaubaan. De verdachte van zijn mishandeling is echter vrijgesproken wegens te weinig bewijs. 

- Handbalsters Lois Abbingh & Estavana Polman (foto). De handbalsters van het Nederlandse ploeg hebben gisteren een bronzen medaille binnengehaald tijdens het EK Handbal in Frankrijk. Lois Abbingh en Estavana Polman vertellen over het toernooi. 

- Fien Vermeulen. Fien Vermeulen is presentatrice bij onder meer Qmusic en AD en helpt de kijker elke maandag een weg te banen door het aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in De Week van Fien.

 

Pauw

Vijftig afleveringen lang hebben we het wel en wee kunnen volgen van vier gezinnen die een nieuw leven probeerden op te bouwen in een ander land. Hoe loopt dit af?

De vier gezinnen uit Helemaal het einde! gooiden hun leven helemaal om en vertrokken naar Kaapverdië om daar een nieuw bestaan op te bouwen. In tegenstelling tot de gezinnen uit Ik vertrek waren deze globetrotters beter voorbereid. Ze kregen een stuk grond, een startkapitaal en een jaar de tijd om hun dromen uit te laten komen. In de laatste aflevering zien we of hen dit is gelukt.

 De Van Berkels en de familie De Weijer weten wat zij gaan doen. Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. Maar dan komt er een telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal anders wordt. De familie Beerens en Molenaar leggen hun ruzie bij en willen het jaar op een goede manier afsluiten met elkaar. De vier gezinnen moeten, na een jaar lief en leed gedeeld te hebben, afscheid nemen van elkaar.

De laatste aflevering van Helemaal het einde! is vanavond te zien om 20:41 uur op RTL 4.