In Man of Steel bewijst Superman dat hij nog steeds een superheld is om rekening mee te houden. Je ziet deze DC-film vanavond op Veronica.

Als Krypton, de planeet van Kal-El wordt vernietigd, kunnen zijn ouders hem net op tijd redden door hem af te vuren in een ruimtecapsule. Deze capsule landt op aarde en wordt gevonden door een echtpaar dat zich over de vondeling ontfermt. Als Kal-El ouder wordt, ontdekt hij dat hij bijzondere superkrachten heeft. Helaas heeft hij die hard nodig wanneer Zod, een machtswellustige generaal die de vernietiging van Krypton ook heeft overleefd, naar de aarde komt.

Article continues after the ad

 

Het verhaal van Superman mag inmiddels bij iedereen bekend zijn, regisseur Zack Snyder (Watchmen) weet er toch zijn eigen draai aan te geven. Zijn bombastische stijl past prima bij de klassieke superheld. Henry Cavill zou de Man van Staal nog twee keer spelen in Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League. Voeg daarbij prima bijrollen van Michael Shannon als Generaal Zod en Amy Adams als Lois Lane, en je hebt een superheldenfilm die even vermakelijk als spectaculair is.

Man of Steel is vanavond om 20.30 uur te zien bij Veronica.

More content below the advertising