The boys are back in town

Channing Tatum laat zijn dakgoten links liggen om nog één laatste keer zijn broek uit te trekken. 

Mike heeft op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel gezegd. Drie jaar later besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa om hun strings ook aan de wilgen te hangen. Ze willen nog wel op onvergetelijke manier afscheid nemen en daar mag Magic Mike natuurlijk niet bij missen. 

Niemand zegt natuurlijk nee tegen een halfnaakt dansende Tatum. Al is het de vraag of je zoveel heupbewegingen nog dansen kan noemen. Omdat dit vervolg meer comedy dan drama is, is de film minder goed dan het eerste deel. De luchtige toon maakt Magic Mike XXL wel de ideale keuze voor een avondje op de bank hangen met chocolade, wijn en vriendinnen.

Om 22:45 uur op Net5

More content below the advertising

Herhaling: 30 september om 20:30 op SBS9

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.