Ben je vanavond nog in de stemming voor een lekker ouderwetse avonturenfilm? Zap dan naar The Legend of Tarzan van Harry Potter-regisseur David Yates!

The Legend of Tarzan vertelt het verhaal van de klassieke pulpheld. Deze blijft als wees achter in de jungle van Afrika en wordt daar grootgebracht door gorilla’s. Wanneer hij jaren later als de volwassen Lord Greystroke (Alexander Skarsgård) terugkeert naar de beschaafde wereld, heeft hij moeite om zich aan te passen. Gelukkig sleept zijn geliefde Jane (Margot Robbie) hem door de moeilijke momenten. Maar wanneer zij wordt bedreigd door de snode legerkapitein Leon (Christoph Waltz), ontwaakt het beest in Tarzan...

Article continues after the ad

 

The Legend of Tarzan is geregisseerd door David Yates. Deze Brit maakte verschillende Harry Potter-films en tekende ook voor de Fantastic Beasts-reeks. De film zit dan ook vol visueel spektakel, hoewel de overdadige digitale effecten lang niet altijd weten te overtuigen. Toch voelt The Legend of Tarzan als een lekker ouderwetse avonturenfilm, die prima wegkijkt na een drukke eerste school- of werkdag.

Je ziet The Legend of Tarzan vanavond om 20.30 uur op Net5.

More content below the advertising