Morgen gaat John Wick 3: Parabellum in première. Om alvast in de stemming te komen, zendt Veronica vanavond het tweede deel uit in deze explosieve actiereeks!

Vijf jaar geleden maakten we kennis met John Wick. Deze voormalig huurmoordenaar trekt opnieuw de wapens wanneer een stel doorgesnoven gangsters zo dom zijn om zijn puppy om te leggen. Inmiddels is de schuld vereffend, maar een rustig pensioen zit er nog steeds niet in voor de titelheld. Hij wordt namelijk gedwongen om naar Rome af te reizen om de zus van een Italiaanse maffiabaas te doden. Maar eenmaal terug in New York krijgt Wick zelf een prijs op zijn hoofd gezet!

Article continues after the ad

 

John Wick is een van de beste actiefilms van deze eeuw en dit vervolg doet er doodleuk nog een schepje bovenop. Helaas wordt het er allemaal niet geloofwaardiger op. Wick is in dit vervolg een onaantastbare superheld, die iedere aanval moeiteloos afslaat. Maar de elementen die het eerste deel een succes maakten zijn gelukkig intact gebleven: adembenemende actiescènes, spectaculaire stunts en natuurlijk een even stoere als stijlvolle Keanu Reeves in de titelrol!

Je ziet John Wick 2 vanavond om 20.30 uur op Veronica.

More content below the advertising