Vanavond kruipt Robert Downey Jr. opnieuw in het hightech-harnas van Tony Stark. Je ziet deze explosieve Marvel-film vanavond bij Veronica!

In Iron Man 3 probeert Tony Stark zijn leven weer op te pakken nadat hij bijna omkwam tijdens een missie met The Avengers. Veel tijd om achterover te leunen heeft de titelheld echter niet. Iron Man wordt namelijk geconfronteerd met een nieuwe dreiging: The Mandarin! Deze terrorist houdt de wereld in zijn greep met een reeks bomaanslagen. Tony Stark zal zich opnieuw in het harnas van Iron Man moeten hijsen om deze superschurk het hoofd te bieden!

Article continues after the ad

 

Na het teleurstellende Iron Man 2, is dit vervolg weer een stap in de goede richting. Jammer genoeg heeft regisseur en schrijver Shane Black (Predator) in zijn enthousiasme iets te veel personages en verhaallijntjes in de film gepropt, waardoor het tempo soms flink inzakt. Het niveau van het uitstekende eerste deel wordt dan ook nergens gehaald. Gelukkig zit het harnas van Iron Man Robert Downey Jr. nog steeds als gegoten en de gevechten tussen de tot leven gekomen stripfiguren zijn even spannend als spectaculair!

Je ziet Iron Man 3 vanavond om 20.30 uur op Veronica!

More content below the advertising