Romantiek zonder verrassingen

Een vrouwenverslinder en een romantische motoragente blijken opvallend goed bij elkaar te passen in deze romcom zonder verrassing. 

Motoragente Tina heeft een zwak voor foute mannen en om zichzelf te beschermen, sluit ze zich emotioneel helemaal af en date alleen nog voor de seks. Kroegbaas Sven is een vrouwenverslinder die een weddenschap aangaat om te bewijzen dat hij ook kan daten zonder gelijk seks te hebben. Als experiment besluiten ze met elkaar te daten en ze blijken opvallend goed bij elkaar te passen. 

Dit is de zoveelste romcom van eigen bodem met bekende gezichten en dito locaties. De makers volgen trouw alle clichés zonder daar echt een eigen smoel aan te geven en het grappigste personage, gespeeld door Georgina Verbaan, komt uit de film Hartenstraat. Toch is dit wel een aanrader. Het is een luchtig romantisch filmpje voor even tussendoor en Georgina is altijd leuk. 

Net5 om 20:30 uur

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.