In Hartenstraat is iedereen op zoek naar de liefde en ook als kijker wordt je smoorverliefd op hoofdrolspelers Marwan Kenzari en Bracha van Doesburgh. 

De alleenstaande vader Daan woont met zijn dochtertje in de Hartenstraat en is als enige in de wijk niet op zoek naar liefde. Op aanraden van zijn beste vriend begint hij toch aan online dating. Tegelijkertijd krijgt hij een nieuwe buurvrouw, de mooie maar afstandelijke Katje. De twee hebben weinig gemeen, totdat ze elkaar op de datingsite tegenkomen en de vonk overslaat. Daan weet echter niet dat hij met Katje aan het chatten is en zij durft hem dit niet te vertellen.

Article continues after the ad

In Hartenstraat zie je iedere bekende verhaallijn uit romantische komedies voorbij komen; van de tegenpolen die verliefd op elkaar worden tot de romantische ontboezeming aan het einde. Toch is dit niet de zoveelste romkom, want de uitvoering is ijzersterk. Het spitse scenario, de losse regie en de bekende koppen zorgen voor een hele fijne film, waar je hart sneller van gaat kloppen.

Om 20:31 uur op RTL 8.

More content below the advertising