Guardians of the Galaxy zijn de underdogs van het Marvel-universum. Maar het duurt niet lang voordat je dit zootje ongeregeld in je hart hebt gesloten!

In Guardians of the Galaxy maken we kennis met Peter Quill alias Star-Lord, een onbevreesde ruimte-avonturier. Wanneer hij een mysterieus object steelt van een verre planeet, zet de eigenaar een prijs op zijn hoofd. Om te overleven, bundelt hij de krachten met de premiejagers Rocket Raccoon en Groot, respectievelijk een pratende wasbeer en een wandelende boom. Wanneer ook krachtpatser Drax the Destroyer en huurmoordenaar Gamora zich bij Peter voegen, is een nieuw superheldenteam is geboren!

Article continues after the ad

 

Met Guardians of the Galaxy nam Marvel een flinke gok. De titelhelden konden wat betreft naamsbekendheid namelijk niet tippen aan collega’s als Spider-Man en X-Men. Maar de gewaagde zet betaalde zich dubbel en dwars uit! Guardians of the Galaxy is een swingende superheldenfilm met een hart van goud en een onweerstaanbaar gevoel voor humor. In 2017 verscheen een minstens zo geslaagd vervolg rondom dit prettig gestoorde superheldenteam!

Je ziet Guardians of the Galaxy vanavond om 20.30 uur op Veronica!

More content below the advertising