Will Ferrell kan lekker losgaan als groot kind in deze leuke kerstcomedy en zijn enthousiasme is zo aanstekelijk dat je bijna begint te geloven in de kerstman.

Als kind kroop Buddy in de zak met cadeautjes van de kerstman. Hij belandde op de Noordpool en werd daar opgevoed door elven. Eenmaal volwassen besluit hij zijn vader op te zoeken in New York. Dat wordt een grote teleurstelling. Zijn vader is namelijk geen vriendelijke man en in de grote stad lijkt niemand te geloven in de kerstman. Buddy laat zich niet uit het veld slaan en deelt zijn liefde voor kerst met iedereen die hij tegenkomt. 

Article continues after the ad

Will Ferrell is een van die komieken die je geweldig vindt of echt verschrikkelijk. Maar zelfs de grootste hater van Ferrell moet toegeven dat hij heel erg leuk is als volwassen kind Buddy. Het helpt ook wel een beetje dat iedereen in de film zich lijkt te irriteren aan hem. Maar uiteindelijk weet Ferrell iedereen, inclusief de kijker, voor zich te winnen met zijn enthousiasme en schaamteloze plezier.

More content below the advertising