Dacht je dat jij een nare baas had? Meryl Streep schittert als de ergste chef ooit in The Devil Wears Prada, een romantische comedy gebaseerd op ware feiten. 

Andy droomt van een baan als journaliste bij een respectabele krant, maar het enige baantje wat ze kan krijgen, is bij het modeblad Runway. Ze wordt de assistente van het veeleisende ijskonijn Miranda Priestly en moet alles op alles zetten voor haar bitchy baas. Na een tijdje begint Andy zich op haar plek te voelen bij Runway, maar dit gaat ten koste van haar familie en vrienden. 

More content below the advertising

Lauren Weisberger begon haar schrijfcarrière als manusje-van-alles bij Vogue. Ze ontdekte wat een tiran haar baas Anna Wintour kon zijn en schreef er een boek over. Dat boek werd verfilmd met Meryl Streep in de hoofdrol en zij is in één woord geweldig als Anna Wintour-kloon Miranda Priestly. De toon is lekker luchtig en de cast heeft er duidelijk zin in. 

Om 20:30 uur op Net5.

More content below the advertising

Goed nieuws voor de fans van de comedyserie Frasier: volgens hoofdrolspeler Kelsey Grammer wordt er druk gewerkt aan een nieuw seizoen in de reeks!

Spin-offs van populaire series zijn meestal geen lang leven beschoren. Een uitzondering op de regel is Frasier! In deze afgeleide van de comedyklassieker Cheers volgen we het wel een wee van Dr. Frasier Crane, een psychiater die na een lang verblijf in Boston terugkeert naar zijn eigenwijze vader en neurotische broer in Seattle. Volgens Kelsey Grammer, die de titelrol speelde, wordt er gewerkt aan een comeback van deze sitcom!

More content below the advertising

In een interview met People onthult de acteur dat de officiële aankondiging niet lang meer op zich laat wachten. In het nieuwe seizoen zal de zoon van Frasier centraal staan. Grammer zal nu de rol van (groot)vader op zich nemen. Helaas zullen we John Mahoney, die in Frasier de rol van de nukkige vader Martin speelde, niet zien in de nieuwe reeks. Hij overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

De TV Kantine wordt tien jaar oud en dat moet natuurlijk gevierd worden. Carlo en Irene duiken weer in de verkleedkist en krijgen bezoek van de BN'ers die zij op de hak hebben genomen. 

Geloof het of niet, maar De TV Kantine wordt alweer tien jaar oud! In 2009 begonnen Carlo Boszhard en Irene Moors met dit sketchprogramma waarin bekende Nederlanders worden gepersifleerd. Door de jaren heen hebben ze al veel BN'ers op de hak genomen en er wordt uitgebreid teruggeblikt op de leukste sketches. In dit jubileumseizoen komen ook een aantal 'slachtoffers' op visite. 

More content below the advertising

Het duo duikt dit seizoen ook weer in de verkleedkist om nieuwe sterren na te doen, zoals: Twan Huys, de Van Rossums, Angela de Jong, Femke Halsema, Albert Verlinde en André van Duin. Carlo en Irene krijgen ook gezelschap van andere komische talenten. Chantal Janzen kruipt in de huid van Mariska Bauer, Paul de Leeuw bakt ze bruin als Robert van Beckhoven en Ilse 'Juf Ank' Warringa bezoekt De TV Kantine als Sanne Wallis de Vries. 

De TV Kantine is vanaf zaterdag 30 maart te zien om 22:00 uur op RTL 4.