Nederlandse romcoms zijn vaak leuke maar voorspelbare filmpjes. Het Verlangen is een uitzondering en weet zelfs de grootste filmkenner te verrassen. 

De mooie maar domme schoenenverkoopster Brigitte klopt aan bij uitgeverij Goudemondt in de hoop dat ze haar boek uit willen geven. De broers Marc en Boudewijn vinden haar verhaal niks, maar zien wel een kans om het literaire meesterwerk van de verlegen Herman onder de aandacht te brengen. Brigitte moet doen alsof zij het boek van de onaantrekkelijke schrijver heeft geschreven en het duurt niet lang voordat het een bestseller wordt. Maar dan wil Herman opeens ook erkenning.

Chantal Janzen in een romantische comedy? Dat moet wel een leuk maar voorspelbaar filmpje worden. Regisseur Joram Lürsen, de man achter de hit Alles is Liefde, gaat echter helemaal de andere kant op met Het Verlangen. Ondanks een paar romantische momenten is dit vooral een comedy met goede grappen en een ijzersterk en verrassend einde dat we niet mochten verklappen van de filmmakers. 

Het Verlangen is te zien op Videoland. 

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.

Narcos begon met de jacht op drugsbaron Pablo Escobar. Zijn dood was echter niet het einde van de drugsoorlog, maar het begin. Die strijd vindt in het vierde seizoen plaats in Mexico. 

Na drie seizoenen Narcos was het verhaal van de drugshandel in Colombia wel verteld, dus verleggen de makers hun terrein in deze opvolger/spin-off. De titel Narcos: Mexico geeft duidelijk aan waarheen precies. Perfect voor de liefhebbers van wat voorafging, want het stramien is hetzelfde. Opnieuw een verhaal over de opkomst van een kartel en de politiemannen die hun best doen om de drugsbazen achter slot en grendel te krijgen.

Maar ook handig voor wie hier wil aanhaken, want het verhaal begint helemaal vanaf het begin, in de jaren tachtig. We zien hoe een ambitieuze smokkelaar, gespeeld door Diego Luna, met veel succes zijn vakgenoten verenigt. Dat leidt er onder meer toe dat een Amerikaanse narcotica-agent, gespeeld door Michael Peña, met zijn gezin verhuist naar Guadalajara om dit nieuwe syndicaat kapot te maken.

Narcos: Mexico is vanaf vandaag te zien op Netflix.