In de finale van The Dark Knight-trilogie moet Batman het opnemen tegen zijn aartsrivaal Bane. Je ziet deze duistere superheldenfilm vanavond op Veronica!

Het is alweer jaren geleden dat Batman voorgoed een einde maakte aan de terreurcampagne van de Joker. Maar dat betekent niet dat Bruce Wayne zijn cape voorgoed aan de wilgen kan hangen. Gotham City wordt namelijk opgeschrikt door een nieuwe superschurk, genaamd Bane. Gelukkig krijgt de titelheld in zijn strijd tegen deze meedogenloze maniak hulp van de mysterieuze Catwoman. Maar in hoeverre is deze verleidelijke meesterinbreker te vertrouwen?

Article continues after the ad

 

Na Batman Begins en The Dark Knight levert regisseur Christopher Nolan (Inception) opnieuw een grimmige Batman-film af met Christopher Bale in de titelrol. The Dark Knight Rises haalt niet het niveau van zijn adembenemende voorganger, maar voor fans van de DC-held valt er genoeg te genieten. Niet in de laatste plaats dankzij Tom Hardy als de imposante superschurk Bane. Al met al een waardige afsluiter van de ijzersterke Dark Knight-trilogie!

Je ziet The Dark Knight Rises vanavond om 20.30 uur op Veronica.

More content below the advertising