The Bourne Identity was een onverwachts succes en dan kan een vervolgfilm over de superspion natuurlijk niet uitblijven.

Jason Bourne heeft zijn verleden als CIA-agent achter zich gelaten en wil een rustig leven leiden met zijn vriendin. Daar komt verandering in wanneer iemand zich als Bourne voordoet en een moord pleegt. Opeens krijgt de superspion zijn oude werkgever weer achter zich aan en moet hij uitzoeken wie hem in de val heeft gelokt. 

Het is lastig om voor te stellen maar bij de eerste Jason Bourne-film dacht niemand dat het een groot succes zou worden. Matt Damon als superspion was gewoon niet geloofwaardig. Toch? In The Bourne Supremacy zet Damon de rol nog eens extra sterk neer. Hij maakt van Jason Bourne niet alleen een dodelijke vechtmachine maar ook een diepzinnige man met een missie.

Om 20:30 uur op Veronica. 

 

In Meerdijk wordt ook gewoon kerstfeest gevierd en dit jaar krijgt het feest een extra emotionele lading. Wij hebben alvast een preview voor je. 

Kerstmis hoort natuurlijk een feest te zijn, maar Goede tijden, slechte tijden zou niet de langstlopende soap zijn zonder flink wat drama tijdens de feestdagen. Marieke, het zusje van Janine, is ernstig ziek en dit kerstfeest zal haar laatste zijn. Met een emotionele speech spreekt Janine het hele gezin toe en neemt ze afscheid van haar zusje.

De kerstaflevering van Goede tijden, slechte tijden is te zien op 25 december

"Een gemene kerstman, dat is wel aardig"

Voor het kerstnummer van Veronica Magazine werden BN'ers gefotografeerd in de stijl van bekende kerstfilms. Met als hoogtepunt; Johan Derksen als de gemene kerstman uit Bad Santa.

Het zal geen verrassing zijn dat Johan Derksen helemaal niks met kerstmis heeft. “Het feest staat me niet aan, ik ben niet religieus, ik hou niet van veel eten en ben al 25 jaar geheelonthouder. Dus zit er iets anders op dan twee dagen lang sigaren roken.”

Ook maakt hij er geen gezellig familiefeest van. “Ben je belazerd. Wij gaan onze kinderen toch niet verplichten om bij ons op audiëntie te komen om met frisse tegenzin de goede vrede te bewaren in Drenthe? Nee, ik ben al lang geleden gestopt met deze onzin.”

Aan kerstfilms heeft de brombeer ook een hekel, maar de comedy Bad Santa, waarin een chagrijnige dief aan de slag gaat als hulpkerstman om winkelcentra te beroven, kan hij wel waarderen. “Da’s wel de enige kerstfilm die ik leuk vind. Een slechte gemene kerstman, dat is wel aardig. Al zie ik de hoofdrolspeler Billy Bob Thornton liever in actie als singer/songwriter.”

Het feestelijke dubbelnummer van Veronica Magazine ligt nu in de winkel.