Is de wereld wel echt veiliger met Superman? Batman heeft zo zijn twijfels en gaat de confrontatie aan met de Man van Staal!

In Batman v Superman: Dawn of Justice begint Bruce Wayne steeds meer te twijfelen aan zijn vriend Clark Kent. Laatstgenoemde heeft als Superman tijdens een gevecht met Generaal Zod de halve stad in puin gelegd. En bij die strijd vielen ook nog eens vele burgerslachtoffers. Wanneer Bruce Wayne een visioen krijgt waarin Superman de wereld regeert, zoekt hij de confrontatie op. Ondertussen probeert superschurk Lex Luthor een slaatje te slaan uit het duel tussen de twee Titanen!

Article continues after the ad

 

Batman v Superman: Dawn of Justice kan helaas niet tippen aan de Dark Knight-trilogie van Christopher Nolan. Sterker nog, de film ‘won’ niet minder dan vier Razzies, waaronder voor slechtste filmkoppel (Ben Affleck en Henry Cavill) en slechtste scenario. Toch valt er genoeg te genieten. Affleck doet het heus niet slecht als de opvolger van Christian Bale en daarnaast maken we kennis met Gal Gadot als Wonder Woman. Deze superheldin bracht in haar eerste solofilm trouwens meer geld in het laatje dan deze twee heren bij elkaar!

Je ziet Batman v Superman: Dawn of Justice vanavond om 20.30 uur op Veronica.

More content below the advertising