In Alle Tijd laat Paul de Leeuw zich van zijn gevoeligste kant zien. Het levert een ontroerend drama op over liefde, familie en verlies.

In Alle Tijd speelt Paul de Leeuw de rol van Maarten, een muziekleraar die na de dood van zijn ouders de opvoeding van jongere zusje Molly op zich heeft genomen. Broer en zus wonen samen en zijn onafscheidelijk. Maar wanneer Molly verliefd wordt en wil samenwonen, is Maarten bang dat hij alleen achterblijft in het ouderlijk huis. Het tweetal groeit hierdoor steeds verder uit elkaar. Maar dan slaat het noodlot toe…

Article continues after the ad

 

Alle Tijd is de eerste speelfilm van Job Gosschalk, de omstreden casting director die zich terugtrok na beschuldigingen van seksueel misbruik aan zijn adres. Het werpt een schaduw over een tragikomisch familiedrama, dat soms ook nog weet te ontroeren. Dat is vooral de verdienste van Paul de Leeuw in de rol van Maarten. Maar ook Karina Smulders en Lineke Rijxman leveren vakwerk. Laatstgenoemde werd voor haar fraaie bijrol zelfs genomineerd voor een Gouden Kalf.

Je ziet Alle Tijd vanavond om 20.25 uur op NPO 3.

More content below the advertising