Een comedy kan ook griezelig zijn en horror hoeft de kijker niet altijd een hartaanval te bezorgen. In The Addams Family worden beide genres op een hele leuke manier gecombineerd.

De onbetrouwbare advocaat Tully Alford probeert zijn geldproblemen op te lossen door de rijke, maar macabre, Addams Family op te lichten. Gomez Addams is al meer dan 25 jaar op zoek naar zijn vermiste broer en Tully laat een oplichter de rol van deze neef Fester spelen. Gomez is dolblij zijn broer na al die jaren weer te zien, maar niet iedereen in het gezin vertrouwt dit toevallige weerzien. 

Article continues after the ad

The Addams Family, gebaseerd op de cartoons van tekenaar Charles Adams, combineert luchtige horror met duistere humor. Het resultaat is een macabere comedy vol leuke personages, die ook allemaal perfect gecast zijn. De Nederlander Carel Struyken werd wereldberoemd als boomlange butler Lurch. 

Om 20:29 op SBS9.

 

Heb je na het zien van de film nog niet genoeg van het griezelige gezin, dan kun je met korting naar de musical. Klik hier voor kaarten.

More content below the advertising