Lach of Costner schiet

Kevin Costner blijkt verrassend grappig te zijn. In de actiecomedy 3 Days to Kill weet hij opvallend goed actie en humor te combineren.

Geheim agent Ethan Runner heeft al heel wat doden op zijn naam, maar dit keer moet hij zich druk maken om zijn eigen leven. Hij is ernstig ziek en heeft niet lang meer. Ethan wil zijn laatste dagen doorbrengen met zijn familie en hoopt de relatie met zijn dochter te verbeteren. Dan krijgt hij opeens een experimenteel medicijn aangeboden, dat zijn leven kan redden, in ruil daarvoor moet hij wel weer zijn oude werk oppakken.

More content below the advertising

Kevin Costner heeft heel veel films op zijn naam staan, waaronder een paar comedy's, maar hij staat niet bekend als een grappige acteur. In 3 Days to Kill brengt hij daar verandering in. Het is een actiecomedy waarin Costner zich van een andere kant laat zien, niet alleen als actieheld maar ook acteur die wel degelijk grappig kan zijn. Dat zorgt voor een leuke sfeer waardoor je alle schoonheidsfoutjes in de film vergeeft. 

Om 22:15 uur op Veronica.

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.